Over ons

SuConnect.nl heeft als doel om bij te dragen aan het studiesucces van studenten uit Suriname! We doen dit door:

Pre boarding, in Suriname
In Suriname kun je deelnemen aan events, waarin je voorlichting krijgt over – onder andere – studie- en beroepskeuze, de Nederlandse cultuur en het wonen in Nederland. Wij bieden de mogelijkheid om jouw netwerk op te bouwen en verbindingen aan te gaan met organisaties, professionals, andere studenten en buddies in Nederland.

Onboarding, in Nederland
In Nederland maak je kennis en bouw je een band op met je buddy en – als je daarvoor kiest – de leden van een studentenvereniging. Je kunt deelnemen aan verschillende netwerken, waardoor je je eigen sociale – en professionele netwerk kunt opbouwen.

Boarding
Je hebt je eigen netwerk opgebouwd en je kunt je goed laten adviseren. Vooral belangrijk; je bent in staat om je studie succesvol af te ronden. Mogelijk ben je al ready om zelf buddy te worden. De next step is stage lopen en uiteindelijk afstuderen. Wil je dit in Suriname doen, dan helpen wij jou daarbij. Prachtig als je na je studie een passende baan vindt. Wil je dit in Suriname, dan faciliteren wij graag!

Ons platform is breed ingericht met ondernemers, studenten en bestuurders uit de twee landen zodat SuConnect.nl ontwikkelt, voor jou.

Wij ondersteunen de Sustainable Development Goals van de United Nations die internationaal worden ondersteund door overheid, bedrijfsleven, NGO’s en burgers, met in het bijzonder:

Goal 4 – Kwaliteitsonderwijs
Goal 10 – Ongelijkheid verminderen
Goal 17 – Partnerschap om doelstellingen te bereiken.